Kontakt

BESÖKSADRESS
Sveavägen 131, 11346 Stockholm

FAKTURAADRESS
Box 23047, 10435 Stockholm

TELEFON
08-335009

Öppettider

MÅNDAG- FREDAG
08:00-16:30

LÖRDAG
Stängt

SÖNDAG
Stängt


Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Köp- och leveransvillkor

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du angivit i dina kunduppgifter. Har du inte fått någon orderbekräftelse har vi inte mottagit din order.

Orderbekräftelsen är en specifikation på din beställning. Vår ambition är att lagerföra alla produkter i vårt standardsortiment i webshop.ballonger.nu. Skulle något ändå vara slut kontaktar vi dig som kund. Alla beställningar skickas normalt inom 2-5 arbetsdagar

Frakt

Vi skickar endast varor inom Sverige.

I webbshoppen kostar frakten 60 kr. Order som överstiger 500 kr skickas fraktfritt. OBS! Detta gäller endast order i webbshoppen. Om du gör en order via telefon beräknas fraktkostnaden efter postens priser, d.v.s. efter kg och volym.

Gör du flera order under en och samma dag sampackas dessa ej. Du kommer alltså få betala fraktkostnad på respektive order.

Du kan följa dina paket på www.dhl.se

DHL servicepoint: Paketet skickas till närmaste servicepoint utlämningsställe, du får avisering via sms eller e-post när ditt paket finns att hämta. Sändningsnumret och information om din närmaste DHL servicepoint hittar du i den orderbekräftelse vi skickar till din angivna e-postadress när paketet skickas från oss. Har du frågor kring din försändelse ber vi dig kontakta oss på: webshop@ballonger.nu

DHL Paket (ENDAST FÖRETAG)  Paketet skickas med leverans till dörren. (gäller endast företag) Det är viktigt att någon finns på plats för att ta emot paketet. Leverans sker vardagar mellan 9-17. Outlösta paket går i retur till oss, vi tar ut en avgift på 250kr för detta. (Läs mer under outlösta paket.)

Till DHL paket kan du välja en tilläggstjänst för expressfrakt till de flesta orter i Sverige. Vill du använda denna tjänst ber vi dig kontakta oss på webshop@ballonger.nu innan du genomför ditt köp för att säkerställa att den ort du vill ha paketet till omfattas av denna tilläggstjänst.

Avhämtning

Du kan välja att hämta ut ditt paket på vårt utlämningsställe, Ballongverkstan, Sveavägen 133, Stockholm. För öppettider se Ballongverkstan.se. Vi meddelar dig via e-post när ditt paket finns klart att hämta. Ta med din orderbekräftelse.

Betalning

Kortbetalning
Vi accepterar Visa och Mastercard. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till DIBS betalväxel. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i PUL.

Faktura- Vi använder Klarna för vår hantering av fakturor.
Vid betalning med faktura tillkommer 30 kr i avgift. Betalningsvillkor är 15 dagar.

Du fyller i dina uppgifter och det är Klarna som godkänner ditt fakturaköp.Fakturan hos Klarna aktiveras när paketet skickas från ballonger.nu. Klarna skickar fakturan till dene-postadress som du angivit i dina kunduppgifter till Klarna. Vid försenad betalning är det Klarna som skickar ut påminnelse, och ni debiteras avgift enligt gällande lag.

Om du väljer att göra en retur måste du först betala fakturan till Klarna. När vi fått dina varor i retur kommer vi att göra en återbetalning till dig. Läs mer om retur nedan.

Har du frågor kring din faktura skall du alltid kontakta KLARNA, ring dem på 08-120 20 10 eller e-posta på info@klarna.se. Du kan även hitta information på deras hemsida; www.klarna.se

Leveranstid

Normalt skickar vi dina varor inom 2-5 arbetsdagar efter beställning. Avvikelser kan förekomma, i sådana fall kontaktar vi dig via e-post. Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid. Har du betalat varorna i förskott återbetalar vi dig senast inom 30 dagar.

Ångerrätt/öppet köp/byte/retur

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med en vara du köpt så kontakta oss direkt. Vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd.

Innan du kan returnera en vara måste du kontakta oss för att få en godkänd retur.Beställd och oanvänd vara kan bytas och returneras inom 30 dagar efter beställningsdatum. Obs. gäller endast ordinarie sortiment. Inget öppet köp eller bytesrätt på REA produkter.

Du måste meddela oss via e-post till: webshop@ballonger.nu om du vill göra en retur eller ångrat ditt köp. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. När vi fått dina varor i retur kommer vi att göra en återbetalning till dig.

Har du valt faktura som betalningsalternativ i webbshoppen och väljer att göra en retur måste du betala fakturan till Klarna. Du får själv stå för returfrakten. Vi kan endast ta emot returer som är skickade till vår leveransadress Sveavägen 133, 113 46 Stockholm. Paket som vi måste hämta ut är inte en godkänd retur. Vi förbehåller oss rätten att neka retur av specialorder eller icke standardsortiment.

Reklamationer

Innan du kan reklamera en vara måste du kontakta oss för att få en godkänd reklamation. Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara eller en återbetalning för varan. Du måste meddela oss på webshop@ballonger.nu inom 14 dagar efter det att du mottagit dina varor. Du får en returfraktsedel från oss, bifoga din orderbekräftelse eller en kopia av den.

Outlösta paket

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket om 250 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt att mottaga det i retur.

OBS! Har du valt faktura som betalningsalternativ i webbshoppen och inte hämtar ut ditt paket kvarstår kravet hos Klarna.

Om du inte hämtar ut ditt paket måste du ändå betala fakturan till Klarna. Om vi fått dina varor i retur kommer vi kontakta dig för att göra en återbetalning. Har du frågor kring din faktura skall du alltid kontakta KLARNA, ring dem på 08-120 20 10 eller e-posta på info@klarna.se
Du kan även hitta information på deras hemsida www.klarna.se

Säkerhet

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut personuppgifter eller e-postadresser utan medgivande från personen i fråga.

Övrigt

Vi reserverar oss för text, pris och bildfel i vår webbshop. All text, grafisk design, logotyper, bilder etc tillhör Bacala ballonger.nu och får inte kopieras. Priser anges inkl. moms

Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.